New York day 4

Denna lördag fyllde min pappa hela 50 år! Så efter hans önskan satte vi oss på en turistbuss och åkte runt i downtown. Vi hoppade av vid ground zero och gick på memorial museum. Vet inte hur mycket man ska komenter det, men jag tyckte i alla fall att det kändes väldigt konstig att vara där. Efteråt åkte vi i alla fall en buttur på Hudson river och fick se frihetsgudinnan och ett molnig New York skyline. På kvällen åt vi en otroligt god födelsedagsmiddag på Grand Central Oyster Bar.
 

New York day 3

Både väderapparna och himlen visade regn denna dag. Så vi tog oss in till Times Square och därifrån tog en buss till Woodbury outlet. För visst ska det shoppas när man är i New York! Och det var vad vi gjorde större delen av dagen. När vi kom tillbaka in till stan hade det hunnit bli mörkt så nu fick vi se alla neonskyltnarna i mörkret.
 

New York day 2

Fortfarande på svensk tid vaknade vi alla väldigt tidigit. Överst på listan av saker att göra stod att äta amerikanska pankakor. Så det var vad vi gjorde, med sirap, choklad och jordgubbar. Efter frukosten träffade vi våra släktingar som bor någon timma utanför New York. Dom visade oss runt vid 5th avenue, New York public library och Rockefeller center. Efter att dom åkt hem så åkte vi upp i the rock. Det var verkligen helt sjukt häftigt att se New York från toppen av en skyskrapa. Har sett så många bilder och filmer av det men det var en helt annan grej att själv stå där.
Mitt namn är Fanny och den här bloggen fungerar som min resedagbok. Så välkomna att följa med mig när jag försöker upptäcka världen.

HannaVic logotype