Tanzania day 9

Nu var det dags för nästa destination på resan, nämligen Zanzibar! Vi tog förmiddagsbåten ut och åt lunch på Livingstone, en resturang som ligger nere på stranden. Riktig semesterkänsla att sitta i en safaristol rätt på sanden och dricka kalla juicer! Efter lunch hann vi strosa omkring lite i Stone Town innan vi tog en taxi till Kendwa på norra ön där vi hade bokat hotell.
 

Tanzania day 8

Tillsammans med några av Pontus kompisar lånade vi en killes båt och åkte ut till ön Mbudya som ligger ligger precis utanför Dar es Salaam. Där badade och snorklade vi, och till lunch åt vi helt otroligt god fisk som fångats samma morgon. När vi kom hem på eftermiddagen va vi helt utslagna efter att ha varit i havet och solen hela dan.

Tanzania day 7

Den här förmiddagen ösregnade det så vi höll oss inomhus. Vi åkte och åt lunch tillsammans med en av Pontus kompisar och framåt eftermiddagen när solen kommit fram igen hängde vi på yatch cluben som jag hört så många historier om. På kvällen mötte vi några andra kompisar för en drink eller två.
 
Mitt namn är Fanny och den här bloggen fungerar som min resedagbok. Så välkomna att följa med mig när jag försöker upptäcka världen.

HannaVic logotype