Amsterdam day 4

Efter att ha packat och städad lägenheten gick vi ner till en mataffär i närheten och köpte croissanter, jordgubbar och kakor. Sen gick vi till Vondelpark där vi satte oss och hade picknick fram tills det var dags att åka till flygplatsen. Supermysig park och ett bra avslut på en fantastisk resa!

Amsterdam day 3

Det var en dag då vi inte hade några direkta planer på vad vi ville göra. Så det blev att gå runt i stan, kika i butiker och köpa souvenirer. Kvällen däremot var den främsta anledningen till att vi åkte till Amsterdam. Vi såg Mumford & Sons live på Ziggo Dome! Verkligen en sjukt bra konsert och jag är sååå glad att jag var där! Blir så lycklig i hela kroppen när jag ser ett band jag gillar.

Amsterdam day 2

Den här morgonen vaknade vi upp till att det regnade så vi var inte så sugna på att vara utomhus. Istället gick vi på sexmuseet vilket var en spännande upplevelse kan man säga. När vi var klara där tog vi bussen till Brouwerij't IJ ett bryggeri med bar i en gammal väderkvarn. Där satt vi i den supermysiga lokalen och drack riktigt god öl och åt riktigt god ost och korv.
Mitt namn är Fanny och den här bloggen fungerar som min resedagbok. Så välkomna att följa med mig när jag försöker upptäcka världen.

HannaVic logotype