Croatia day 5

Heldag ledig för killarna betydde heldags utflykt för oss. Vi tog bilen och körde till Trieste i Italien. Väl i Italien var vi ju tvungna att äta pasta, gelato och dricka espresso. Trieste var en superfin stad och hade gärna spänderat mer än bara en dag där.
 

Croatia day 4

Killarna hade bara förmiddagsträning den här dagen. Så vi hyrde en bil och när de var klara åkte vi till Pula som låg någon timma bort. Vi spanade in deras amfiteater vilken var otroligt häftig! Annars njöt vi av den vackra staden och satt på uteserveringar och drack iskaffe. Det var riktigt kul att få se lite mer av Kroatien eftersom jag aldrig varit där innan och det är ett så vackert land!

Croatia day 3

Efter att min brorsa och hans kompis var klara med morgonträningen cyklade vi alla till en lagun i närheten för att bada. Där i närheten åt vi även en supergod lunch på en av restaurangerna vid vattnet. Efter ännu mer solande och badande så åkte vi på kvällen till en liten vingård där vi åt middag i den anslutande restaurangen och drack av deras egna viner.
 
Mitt namn är Fanny och den här bloggen fungerar som min resedagbok. Så välkomna att följa med mig när jag försöker upptäcka världen.

HannaVic logotype